Hvem er Thenum?

Thenum er et nyt dansk firma, som forbinder danskerne direkte med (indtil videre) mobiltilbehør af høj kvalitet. Indtil videre har vi formået at tilbyde billigt mobiltilbehør til iPhone, men vi stræber selvfølgelig efter at udvide vores sortiment i den nærmeste fremtid.

Thenum består af et team på 2 friske drenge med gåpåmod og ild i sjælen. Oscar som er på sit sidste år af en gymnasial uddannelse og Oliver der blev færdig med gymnasiet i sommeren 2019.

Sammen startede Oscar og Oliver i starten af 2019 Thenum, med en drøm om at fylde danskernes lommer med beskyttede mobiltelefoner. Vi var trætte af, at man konstant skulle betale overpris for et produkt som, gik i stykker efter et halvt år eller måske endda bare 3 måneder. Derfor var det oplagt for os at starte vores eget firma, der kan forsyne danskerne med det, som vi følte vi manglede. For os var det ikke bare et cover til vores telefon, men også et firma som ikke løber fra deres ansvar hvis det går galt, et firma som ikke behandler en som en ubetydelig kunde men en gæst, et firma som… lad os præsentere Thenum!